sâmbătă, 7 februarie 2015

t8 ratp-T8 tramvai intră serviciu-Tramvai T8 punerea în 16 decembrie 2014 care leaga Saint-Denis Epinay-sur-Seine si Villetaneuse

 Tramvai T8 punerea în 16 decembrie 2014 care leaga Saint-Denis Epinay-sur-Seine si Villetaneuse; se va transporta 55.000 de pasageri pe zi. Animatii puncta punerea în Sâmbata douazeci/12. Linia este disponibil gratuit toate weekend-


Tramvai afara T8Inaugurat si a comandat marti saisprezece decembrie 2014, noul tramvai T8 legatura între Saint-Denis Epinay-sur-Seine si Villetaneuse. Este numit pentru a promova excursiile navetisti suburbane si ofera teritoriu servicii bune, care este esentiala în acest sector în care traiesc si muncesc mai mult de 143 de 000 de persoane.

8.5 km lungime si 3, inclusiv terminale, se va servi 17 statii.

Pentru a permite oamenilor sa descopere cursul tramvai lor, STIF a decis sa ofere acces liber la întreaga linie, în week-end din 20 decembrie si 21. operare Parteneri de asemenea invitati toti Parizienii pentru a descoperi acest nou linia de tramvai: pentru a sarbatori inaugurarea sa, multe evenimente sunt organizate tot de-a lungul traseului.

                                http://fr.wikipedia.org/wiki/Ligne_8_du_tramway_d%27%C3%8Ele-de-France                              

                             http://www.plainecommune.fr/les-projets/deplacements/tramway-t8/#.VNXgauasXTo                                     Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu